Ondanks de uitgebreide informatie op deze website kan het natuurlijk voorkomen dat U alsnog een vraag heeft. Daarvoor kunt U contact met mij opnemen. U krijgt altijd persoonlijk antwoord terug. Indien uw vraag ook nuttig kan zijn voor anderen, ziet U uw vraag later ook terug in dit gedeelte, uiteraard voorzien van een antwoord.

WIST JE DAT UW MUTUALITEIT TUSSENKOMT BIJ EEN MASSAGE?

Helan geef 25 euro per jaar voor elke wellnessbehandeling. download je aanvraagformulier hier online


Meest gestelde vragen

WIST JE DAT UW MUTUALITEIT TUSSENKOMT BIJ EEN MASSAGE?

Helan geef 25 euro per jaar voor elke wellnessbehandeling. download je aanvraagformulier hier online

Wat gebeurt er bij een massage ?

Als je voor de eerste komt, houden we eerst een kort intakegesprek. Aarzel niet om vragen te stellen over dingen waar je onzeker over bent of je zorgen over maakt. Als je specifieke klachten hebt, vertel het me. Dan kan ik daar extra aandacht aan besteden. Na de intake geef ik je de privacy om je uit te kleden en op de massagetafel plaats te nemen. Onmiddellijk wordt je met een handdoek bedekt. Eens je volledig geïnstalleerd bent, breng ik een beenrol aan onder je voeten. Meestal begin ik met de rug en/of het hoofd en werk zo naar je benen en voeten toe. Daarna vraag ik je om je om te draaien en werk dan van benen naar het hoofd toe.

Moet ik een eigen handdoek meenemen ?

Nee. Propere handdoeken zijn steeds aanwezig in de praktijk. Uiteraard mag je best een eigen handdoek meenemen als dat je voorkeur biedt.

Hoe kan ik betalen?

Ter plaatse kan je contant/ bankkaart/ payconicq betalen. Verkies je om vooraf te betalen dan kan online bij reservatie.

Zijn erotische massages mogelijk?

Omdat de vraag af en toe terugkomt: het antwoord is nee.  De behandeling zal onmiddellijk worden stopgezet bij seksueel getinte opmerkingen of handelingen.

Moet ik helemaal uitgekleed op de massagetafel liggen ?

Nee. Je zult nooit compleet naakt op de massagetafel liggen. Ondergoed blijft sowieso altijd aan. Als vrouw kun je je beha aanhouden. Deze wordt dan tijdens de rugmassage even losgemaakt. Delen die niet gemasseerd worden, worden afgedekt met handdoeken.

Kan ik mijn sieraden/ smartwatch aanhouden ?

Nee. Tijdens de massage moeten kettingen, armbanden en ringen zoveel mogelijk af en moeten grote oorbellen uit. Zet ook best je bril af. Contactlenzen kunnen wel inblijven. Wellness City is niet verantwoordelijk voor eventuele schade

Als ik bel voor een afspraak, kan ik er dan dezelfde dag nog terecht ?

Dat hangt ervan af. Soms kan je vrij snel bij mij terecht voor een massage. Op andere momenten staat mijn agenda behoorlijk vol. Ik maak gebruik van een online boekingssysteem, dus kijk even wat de beschikbaarheid is en reserveer meteen het moment dat best voor je past. klik hier voor te reserveren

Ik wil bepaalde lichaamsdelen niet of juist extra gemasseerd hebben, kan dat ?

Uiteraard, (deelmassage). Voor aanvang van de massage bespreken we dat even. De één heeft graag meer aandacht besteed aan de rug, de ander weer aan de benen. Bij de ontspanningsmassage worden in principe ook het gezicht en de voeten gemasseerd. Als je dat bvb. niet prettig vind, kan dat uiteraard worden overgeslaan.

Kan ik ook in mijn eigen huis gemasseerd worden ?

Nee. Dat is niet mogelijk. Ik masseer enkel in mijn eigen massagepraktijk.

Kunnen we ook met z'n tweeën komen voor een massage ?

De mogelijkheid bestaat om samen met een ander te komen, maar er kan maar één persoon tegelijk gemasseerd worden. Indien je dus samen wilt komen, kun je op elkaar wachten in de wachtruimte of in de massage ruimte.

Ik wil heel graag eens gemasseerd worden, maar ik durf de stap niet te nemen.

Er zijn veel mensen die graag eens een massage zouden willen ondergaan, maar niet zo goed durven. Bvb. omdat ze onzeker zijn over hun lichaam, omdat ze zich ergens voor schamen of omdat ze het eng vinden om zich te laten aanraken door iemand die ze niet kennen. In zo'n geval zal ik je nooit zomaar proberen te overhalen om bij mij langs te komen voor een massage. Want het belangrijkste is, dat het voor U goed voelt ! Je zult zich alleen kunnen ontspannen als je zich volledig veilig voelt.

Wat je wel moet weten, is dat ik als gediplomeerd massage therapeut niet bezig ben met de mooiheid van een lichaam en dat het mijn taak is om jou op je gemak te stellen. Als je twijfelt, kunnen we een aantal dingen doen : - Kom eerst eens langs voor alleen een kop koffie. Zo kunnen we al eens kennis maken, kun je de massageruimte even zien en kan ik misschien nog wat dingen toelichten.
- Kom langs voor een deelmassage. Als je bvb. eerst alleen je rug of je benen laat masseren, hoeven niet meteen alle kleren uit en kun je een beetje wennen aan de aanraking (ondergoed blijft overigens altijd aan).

Blijft wat ik vertel tussen ons ?

Zeker ! Ik heb beroepsgeheim.

Voor wie is massage bedoeld ?

In principe is iedereen welkom : ouder/jonger, man/vrouw. Masseren kan in vele situaties toegepast worden.

• Een redelijk hectisch leven leiden
• Zich af en toe gestrest voelen (kan ook op emotioneel gebied zijn)
• Merken dat hun batterij wat leeg begint te raken.

Vaak gaat het om een combinatie van die kenmerken. Door de massage die ik toepas voelen vrijwel alle cliënten zich na afloop heerlijk ontspannen, opgewekt en klaar om weer alles aan te kunnen.

Wat voor massage geef je ?

De massage die ik geef valt in de categorie 'Zweedse massage'. Het is een hele vriendelijke, meestal zachte massagevorm die je bij uitstek helpt om je in je totaliteit goed te voelen. De vorm kenmerkt zich door het steeds weer terugkomen van lange vloeiende bewegingen en door een grote rust.
Gedurende de sessie zoek ik een combinatie van massagegrepen die het beste bij jou en bij dat moment past. Ik kies daarbij uit verschillende massagetechnieken :
• Lange strijkingen;
• Knedingen;
• Gewrichtsbewegingen;
• Holistic pulsing (ritmisch wiegen).

Mag er tijdens de massage gepraat worden ?

Ja hoor, er mag gerust wat gepraat worden. De ene persoon vindt het juist ontspannend om wat te praten, de ander vindt het heerlijk om even een keer niets te hoeven zeggen.

Wanneer kun je je beter niet laten masseren ?

Er zijn een aantal situaties waarbij je je beter niet of in ieder geval niet helemaal kunt laten masseren. Als je twijfelt of jij in jouw specifieke geval wel of niet kunt laten masseren, informeer dan bij de (huis)arts en geef het even door aan me voordat we de massage aanvangen.

Kan ik me laten masseren als ik zwanger ben ?

Jazeker, het kan zelfs erg goed zijn. Wel moet je mij hiervan op de hoogte brengen, dan kan ik daar rekening mee houden. Als je niet meer op je buik kunt liggen kan je altijd op de rug en in zijlig gemasseerd worden.

Doet een massage pijn ?

Nee. Voor een goed resultaat mag het juist geen pijn doen. Ook subtiele druk is effectief. Ik past de druk aan waar het gevoelig is om geen afweerspanning op te roepen. De cliënt wordt aangespoord hier zelf feedback over te geven.

Hoe vaak moet ik een massage ondergaan ?

Het antwoord op deze vraag is niet zo eenvoudig. Ik vermoed dat dat veel mensen deugd zou doen, om alle dagen gemasseerd te worden,  maar voor de meesten onder ons niet realistisch is. Hoe vaak je je wel laat masseren hangt af van veel factoren, zoals je levensstijl, budget en welk doel de massage voor jou heeft. In veel gevallen is één keer per maand tot één keer om de zes weken een goed ritme. Maar er zijn ook cliënten die ik elke week behandel en cliënten die één keer per jaar komen. Allemaal prima! Geniet je van massage en maak je er graag een vast onderdeel van in je zelfzorgroutine? Maak dan meteen een nieuwe afspraak of kies voor een vast moment. .

Ik ben soms zo moe na een massage..

Inderdaad. Je lichaam moet wat werken om afvalstoffen kwijt te raken. Soms voel je vermoeidheid die er al was.

Kunnen kinderen ook een massage krijgen?

Iedereen kan baat hebben bij een massage, ook kinderen. Voor babymassages  verwijs ik graag door naar collega's die daar specifiek in zijn gespecialiseerd. Zelf focus ik mij op volwassenen en kinderen die al wat ouder zijn. Tijdens de massage is er steeds een ouder of vertrouwenspersoon aanwezig.


Kan ik een kadeaubon kopen?

Uiteraard! Je kan hem hier aankopen. Je betaalt online en krijgt de bon binnen de 2 uur( tijdens de openinguren) in je mailbox. Je kan ook 24/24, 7/7 via deze link hem onmiddelijk aankopen en versturen naar de gelukkige:-)