COVID - Update

last updates

15 maart 2022: het dragen van mondmasker is niet langer verplicht in de praktijk

toiletten zijn terug beschikbaar

Covid safe ticket niet meer nodig

bij ziekte of symptomen, vragen wij u om je afspraak te verplaatsen naar een ander tijdstip


De hygiënische en veiligheidsmaatregelen die ons opgelegd werden door de overheid en Belgische massage federatie, zal ik in de komende dagen realiseren zodat u in een veilige omgeving kan genieten van een deugddoende en ontspannende massage na een zware en stressvolle periode.

Vouchers/ cadeaubonnen sluiting maart2020 - juni 2020 geldig tot 30 juni 2021

Vouchers/ cadeaubonnen sluiting nov2020 - april 2021 geldig tot 31 aug 2021


*Gelieve bij online booking zoveel mogelijk de massage te betalen via ons online betalingsplatform, payconiq of in de praktijk met betaal terminal (die na elk gebruik ontsmet wordt natuurlijk),. Cash kan natuurlijk ook.

* Slechts 1 klant is aanwezig in de praktijkruimte. Begeleidende bezoekers/familieleden/vrienden/kennissen worden NIET toegelaten in wachtruimte of praktijkruimte.
*Toilet is niet beschikbaar

drank / folders zijn beschikbaar terug beschikbaar vanaf 1 okt 2021

Massages aan huis zijn niet mogelijk

* Indien u een luchtweginfectie hebt of in contact gekomen bent met besmette personen, vragen wij om NIET naar de praktijk te komen !

Bij twijfel kan u steeds een COVID sneltest afnemen

Een Covid safe ticket is momenteel niet nodig bij massages

* We proberen ons zo stipt mogelijk te houden aan de afgesproken uren en we vragen ook aan u dezelfde discipline en correctheid. Tot zolang de voorgaande klant de praktijk niet verlaten heeft, dient u nog even buiten te wachten. Onze excuses daarvoor.

Er is extra tijd voorzien tussendoor behandelingen in het online boekingssysteem waardoor klanten elkaar niet meer kunnen kruisen en ik extra tijd heb om alles te desinfecteren.

Gelieve precies op tijd te komen, zo is er voldoende tijd om alles te reinigen en te ontsmetten en beperk je het contact met andere klanten. Bij het betreden van de praktijk vragen we u verplicht een mondmasker te dragen.

Meer info via u massage therapeut

Bij alle massage behandelingen draag ik een mondmasker,
Zo bescherm ik jullie maar ook mijzelf voor eventuele kruisbesmettingen.

Uw massage therapeut is volledig ingeënt tegen Covid-19

*Voor de behandeling dienen de handen verplicht te worden ontsmet met ontsmettingsgel die aan de ingang, kleedkamer aanwezig is, alsook een temperatuur controle bij het betreden van de praktijk zowel voor de klant als voor de massage therapeut.

De luchtkwaliteit wordt voortdurend gemeten tijdens de massage behandeling,

Ik hoop op uw begrip en medewerking hiervoor ! Samen komen we erdoor !!