Detox pleisters

Terug in voorraad

Word u s'morgens vermoeid wakker? Slechte nachtrust gehad of last van pijntjes of kwaaltjes? Dan is de kans groot dat uw lichaam verzuurd is en u een reiniging nodig heeft. Uw lichaam grondig en efficiënt ontgiften, daar hoeft u geen uren voor uit te trekken en de deur niet meer voor uit.
De Kinoki detox pleisters kunt u 's nachts het werk laten doen. De detoxpads reinigen en balanceren uw lichaam terwijl u slaapt. Zodat u 's morgens niet alleen fris, maar ook vol energie en gezond opstaat!

  • Zone 1: u brengt de Kinoki detox pleisters aan net onder de tenen. Dit is vooral geschikt voor vermindering van slaapproblemen, een stijve nek, , hoofdpijn, sinusitis en schouderpijnen.
  • Zone 2: u brengt de Kinoki detoxpads aan in het midden van uw voetzool. Daardoor krijgt u een algemene grondige ontgifting. Ook waterdetentie en constipatie worden zo gunstig beïnvloed.
  • Zone 3: u brengt de Kinoki detoxpads aan ter hoogte van de hiel. Deze voetreflex zone is vooral geschikt voor vermindering van lage rugpijnen, kniepijn en menstruatiepijn.

Gebruiksaanwijziging:

Haal het zakje met de Kinoki detoxpad uit het plastic. Leg de Kinoki voet pleister met de afdekfolie naar boven op tafel en houdt de detoxpleister met het kleinste gedeelte van de afdekfolie op de tafel gedrukt. Trek het grootste gedeelte van de afdekfolie van de voet pleister af. Blijf nog steeds de voet pleister op tafel drukken via de strip afdekfolie. Plak detoxpads met de glanzende kant in het midden van de voetpleister, zodat rondom van de detoxpads evenveel pleister overblijft. Plak de voetpleister dwars onder uw voet in de voetholte of een ander gedeelt van de voet. Verwijder de kleine strip afdekfolie van de voetpleister. Duw de gehele pleister met Kinoki detoxpads goed aan tegen de huid en ga lekker genieten van uw nachtrust!

De Kinoki Detox Pleisters zijn samengesteld uit 100% natuurlijke ingrediënten zoals boom- en bamboe extracten en mineralen. De ontgiftingspleisters bevatten o.a.:

Negatieve ionen
Vitamine C
Citosan krab schild
Maïszetmeel
Plant poeder
Bamboe azijn
Hout azijn
De samenstelling van deze speciale mix van bijzondere ingrediënten hebben samen een sterk ontgiftende en vitaliserende werking.

Let op: Gebruik de pleisters NIET:

- op open wonden
- wanneer je zwanger of borstvoedend bent
- wanneer je allergisch bent voor schelp- en zeedieren
- wanneer de verpakking gescheurd is

10,00 €
Please select variants first