Maatregelen covid-19

beste klanten,

Beste Klanten,

Vanaf 8 juni mogen we terug opstarten.

De hygiënische en veiligheidsmaatregelen die ons opgelegd werden door de overheid en Belgische massage federatie, zal ik in de komende dagen realiseren zodat u in een veilige omgeving kan genieten van een deugddoende en ontspannende massage na een zware en stressvolle periode.

Nieuwe tijdelijke openingsuren van maandag tot zaterdag 14hr tot 19hr. 

Wij herhalen hier dan ook graag alle voorschriften:

*stapsgewijs zal ik de praktijk terug opstarten. momenteel door de grote aanvraag via berichtjes/telefonisch zal ik enkel starten met rug nek schouder massages en/of been massages te geven, daar dit de grootste probleemzones zijn.

vanaf 1 juli herstarten de massage behandelingen van 1hr

*Ik ben eveneens op de hoogte, dat sommige van jullie nog een voucher hebben van 1hr30, deze zullen na evaluatie terug actief zijn. VERVALDATUM IN maart - april - mei - juni mag u dan ook negeren, en blijven deze vouchers geldig

*gelieve bij online booking zoveel mogelijk de massage te betalen via ons online betalingsplatform, of in de praktijk met betaal terminal(die na elk gebruik ontsmet wordt natuurlijk)

* slechts 1 klant is aanwezig in de praktijkruimte. Begeleidende bezoekers/familieleden/vrienden/kennissen worden NIET meer toegelaten in wachtruimte of praktijkruimte.
*Toilet is niet beschikbaar 

* Indien u een luchtweginfectie hebt of in contact gekomen bent met besmette personen, vragen wij om NIET naar de praktijk te komen !

* We proberen ons zo stipt mogelijk te houden aan de afgesproken uren en we vragen ook aan u dezelfde discipline en correctheid. Tot zolang de voorgaande klant de praktijk niet verlaten heeft, dient u nog even buiten te wachten. Onze excuses daarvoor.

De massage therapeut draagt een mondmasker.

*Voor en na de behandeling dienen de handen te worden ontsmet met ontsmettingsgel die aan de ingang en kleedkamer aanwezig zijn

Ik hoop op uw begrip en medewerking hiervoor ! Samen komen we erdoor !!

met vriendelijke groeten!

Ulrik