Maatregelen covid-19

Beste Klanten laatste covid 19 updates

update 30 okt 2020

verplichte sluiting ten gevolge van Covid-19
Om de impact van de 2de lock down tot miniem te herleiden, kan je op de funding pagina nu al een voucher bestellen, met hoge korting die je na de lock down kan inwisselen, wij hebben ook bewust geen vervaldatum op geplaatst. 

update 25 oktober 2020

Bij alle massage behandelingen zal ik voortaan een ander type masker dragen ( bekende FFP2 masker)
Zo bescherm ik jullie maar ook mijzelf voor eventuele kruisbesmettingen. Vorige maatregelen(8 juni)  blijven van kracht. 

Ik hoop op uw begrip en medewerking hiervoor ! Samen komen we erdoor !!

met vriendelijke groeten!

update 8 juni 2020

De hygiënische en veiligheidsmaatregelen die ons opgelegd werden door de overheid en Belgische massage federatie, zal ik in de komende dagen realiseren zodat u in een veilige omgeving kan genieten van een deugddoende en ontspannende massage na een zware en stressvolle periode.

Nieuwe tijdelijke openingsuren van maandag tot zaterdag 14hr tot 19hr.

Wij herhalen hier dan ook graag alle voorschriften.

*Klanten met cadeau- en andere bonnen die vervallen zijn tijdens de verplichte sluitingsperiode blijven geldig tot en met 31/8/2020

*gelieve bij online booking zoveel mogelijk de massage te betalen via ons online betalingsplatform, payconiq of in de praktijk met betaal terminal (die na elk gebruik ontsmet wordt natuurlijk)

* slechts 1 klant is aanwezig in de praktijkruimte. Begeleidende bezoekers/familieleden/vrienden/kennissen worden NIET meer toegelaten in wachtruimte of praktijkruimte.
*Toilet is niet beschikbaar

* Indien u een luchtweginfectie hebt of in contact gekomen bent met besmette personen, vragen wij om NIET naar de praktijk te komen !

* We proberen ons zo stipt mogelijk te houden aan de afgesproken uren en we vragen ook aan u dezelfde discipline en correctheid. Tot zolang de voorgaande klant de praktijk niet verlaten heeft, dient u nog even buiten te wachten. Onze excuses daarvoor.

er is extra tijd voorzien tussendoor behandelingen in het online boekingssysteem waardoor klanten elkaar niet meer kunnen kruisen en ik extra tijd heb om alles te desinfecteren.

Gelieve precies op tijd te komen, zo is er voldoende tijd om alles te reinigen en te ontsmetten en beperk je het contact met andere klanten. bij het betreden van de praktijk vragen we u een mondmasker te dragen, uiteraard bij sommige massage behandelingen is het niet verplicht, meer info via u massage therapeut

De massage therapeut draagt ten alle tijden een mondmasker.

*Voor de behandeling dienen de handen verplicht te worden ontsmet met ontsmettingsgel die aan de ingang, kleedkamer aanwezig is
*Ivm de contact tracing, vragen wij u deze op voorhand in te vullen op onze website, of in de praktijk dmv qr-code


Ulrik