Maatregelen covid-19

beste klanten,

Beste Klanten,

Vanaf 8 juni mogen we terug opstarten.

De hygiënische en veiligheidsmaatregelen die ons opgelegd werden door de overheid en Belgische massage federatie, zal ik in de komende dagen realiseren zodat u in een veilige omgeving kan genieten van een deugddoende en ontspannende massage na een zware en stressvolle periode.

Nieuwe tijdelijke openingsuren van maandag tot zaterdag 14hr tot 19hr. 

Wij herhalen hier dan ook graag alle voorschriften. 

*Klanten met cadeau- en andere bonnen die vervallen zijn tijdens de verplichte sluitingsperiode blijven geldig tot en met 31/8/2020

*gelieve bij online booking zoveel mogelijk de massage te betalen via ons online betalingsplatform, of in de praktijk met betaal terminal(die na elk gebruik ontsmet wordt natuurlijk)

* slechts 1 klant is aanwezig in de praktijkruimte. Begeleidende bezoekers/familieleden/vrienden/kennissen worden NIET meer toegelaten in wachtruimte of praktijkruimte.
*Toilet is niet beschikbaar 

* Indien u een luchtweginfectie hebt of in contact gekomen bent met besmette personen, vragen wij om NIET naar de praktijk te komen !

* We proberen ons zo stipt mogelijk te houden aan de afgesproken uren en we vragen ook aan u dezelfde discipline en correctheid. Tot zolang de voorgaande klant de praktijk niet verlaten heeft, dient u nog even buiten te wachten. Onze excuses daarvoor.

er is extra tijd voorzien tussendoor behandelingen in het online boekingssysteem waardoor klanten elkaar niet meer kunnen kruisen en ik extra tijd heb om alles te desinfecteren.

Gelieve precies op tijd te komen, zo is er voldoende tijd om alles te reinigen en te ontsmetten en beperk je het contact met andere klanten.  

De massage therapeut draagt een mondmasker.

*Voor en na de behandeling dienen de handen te worden ontsmet met ontsmettingsgel die aan de ingang, kleedkamer aanwezig is
*Ivm de contact tracing, vragen wij u deze op voorhand in te vullen op onze website, of in de praktijk dmv qr-code

Ik hoop op uw begrip en medewerking hiervoor ! Samen komen we erdoor !!

met vriendelijke groeten!

Ulrik