coronabon

Beste bezoeker,

Fijn dat jullie ook deze pagina even komen bezoeken op onze website. Het zijn geen evidente tijden en meer dan ooit is er nood aan zorg en welzijn.

Zoals jullie ook wel weten, moet onze praktijk ook nu weer verplicht sluiten, ook al hadden we alle maatregelen genomen om in veilige omstandigheden verder te kunnen masseren sinds 1 maart 2021 Zelf hebben we ook 4 pcr testen ondergaan, en telkens waren deze negatief.

0 aantal besmettingen in de praktijk

 2X gevaccineerd. 

Een mooi bewijs dat we ook in deze tijden, mooi en veilig werk konden leveren.

Vermits we onze diensten in de praktijk leveren als bijberoep, komen we niet in aanmerking voor steunmaatregelen door de regering. Dit zorgt toch voor wat bijkomende stress.

De belangrijkste schakel van de praktijk zijn jullie = want zonder jullie zouden we onze 5 jarig bestaan niet kunnen vieren.

Daarom heeft onze praktijk deze stop corona bon aangemaakt. Elke steun is dan ook meer dan welkom. Alvast bedankt hiervoor.

Zorg goed voor jezelf en voor de anderen. Hou het veilig en we verwelkomen je graag terug van zodra we dit weer mogen.

Ulrik

Deze bon is 1 jaar geldig

*indien u voor omzetting van reeds aangekochte naar corona bon wenst, mag u de volgende pagina gewoon afsluiten, een apart mailtje zal verzonden worden met aangepast bedrag